top of page
ARTESUNATE

Artesunaat is een natuurlijkmedicijn dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de bestrijding van malaria, maar recentelijk is het veelbelovend gebleken als kankertherapie. Het is in combinatie met sommige chemotherapieën gebruikt om de resultaten bij gevorderde kankerpatiënten te verbeteren. Bij het bestrijden van kanker is het belangrijk om elk hulpmiddel dat u ter beschikking staat te gebruiken om de kanker te verzwakken en uw eigen cellen te versterken. Artesunaat is een ander wapen in het arsenaal aan natuurlijke remedies dat een aanzienlijk verschil kan maken in de strijd tegen kanker.

BLMC RELAX

 
CALCIUM EDTA

wordt gebruikt om lood en andere zware metalen te verwijderen uit de bloedbaan. Daarnaast helpt het de cel toxines en metabole afvalstoffen te elimineren, wat een enorm voordeel is voor de optimalisatie van de cel functie.

CURCUMIN

Curcumine heeft een breed spectrum van activiteiten tegen vele kankers. Curcumine heeft krachtige ontstekingsremmende effecten en er is veel gepubliceerd bewijsmateriaal met het gebruik ervan bij verschillende auto-immuunziekten en voor pijn. Vanwege de werkzaamheid en verdraagbaarheid is het een van onze eerstelijnsbehandelingen bij veel voorkomende auto-immuunziekten.

DARM

Herstel van een gezond darmslijmvlies is een integraal onderdeel van gezondheid, opname van voedingsstoffen en een normaal functionerend immuunsysteem. Van de ingrediënten in deze IV is aangetoond dat ze helpen bij dit proces.

DETOXSUPPORT

Alvorens de behandeling aan te vatten, is het essentieel te zorgen dat het lichaam zo goed mogelijk toxines kan verwijderen.  Indien dit geoptimaliseerd wordt, zien we een betere immuunrespons en  zal de behandeling ook minder bijwerkingen hebben. We ondersteunen de detoxificatie met Ca EDTA, Magnesium, B-vitamines en homeopathische middelen.

DIOXYCHLOR

Dioxychlor is een natuurlijk breedspectrum antibioticum. Intraveneus toegediend wordt het voor verhoogde zuurstof productie in de cellen. We gebruiken Dioxychlor voor de behandeling van virale, bacteriële, parasitaire en schimmelinfecties.

GLUTATHION

Glutathion is de meester antioxidant die natuurlijk in de lever geproduceerd wordt. We kunnen het inzetten voor bijna elke ziekte, vooral wanneer deze gerelateerd aan veroudering. Glutathion behandeling speelt een belangrijke rol in de detox capaciteit van de lever, door schadelijke stoffen te binden en veilig te verwijderen. Glutathion is opgebouwd uit 3 essentiële aminozuren die in staat zijn vrije radicalen aan te pakken.

HOGE DOSIS VITAMINE C

Hoge dosis Vit C heeft bewezen efficiëntie op meerdere facetten van onze gezondheid en bij chronische aandoeningen

Kanker patiënten hebben vaak een tekort aan vitamine C, en IVC zorgt voor een efficiënte manier om de voorraad in de weefsels te herstellen

IVC verbetert meetbaar de “ quality of life” bij kanker patiënten.

IVC vermindert inflammatie (gemeten via c-reactive proteïne) en remt de productie van pro-inflammatoire cytokines.

In hoge concentraties, is ascorbaat specifiek toxisch voor tumor cellen en is het een angiogenesis inhibitor.

     

  

IMMUNE PROTOCOL

We gebruiken een specifieke combinatie vitamines, mineralen, aminozuren, alpha lipon zuur en glutathion om de cellen en het immuunsysteem te ondersteunen in hun functie.

LIVERSUPPORTMIX

Patiënten met leverbelasting tgv infecties, chronisch medicatie- of alcohol gebruik kunnen enorm baat hebben van deze cocktail van glutathion, vitamines, homeopathie en aminozuren. Ondersteuning van de detox capaciteit van het lichaam is essentieel in onze behandelschema’s.

MYERS'COCKTAIL

Meyers cocktail werd ontwikkeld door Dr. John Meyers uit Baltimore.

Gezien het lichaam vaak door gastro-intestinale problemen niet in staat is om nutriënten effectief op te nemen, besloot hij micro nutriënten intraveneus toe te dienen om zo rechtstreeks de verschillende orgaansystemen te kunnen bereiken.

In hoge dosis IV toegediend hebben vitamines, mineralen en vetzuren een eerder farmaceutisch effect. en zien we kanker remmend effect en verbetering van de algemene levenskwaliteit.

De samenstelling van deze cocktail, kan individueel afgestemd worden afgaand op uw onderzoeksresultaten.

NEURO-AMINO MIX

Deze combinatie aminozuren en vitamines wordt vooral ingezet voor herstel en ontgifting bij  neurologische schade. Het kan ook worden ingezet als ondersteuning in het behandelprotocol van patiënten die hun chronische pijn en/of slaapmedicatie willen afbouwen.

PHOSPHATIDYLCHOLINE

Phospholipiden zijn basis bouwstenen van onze cellen. Van Patricia Kane leerden we welke combinaties met andere Nutriënten helpen bij cel herstel en ontgifting. Het PK protocol is bijzonder effectief bij o.a. neurologische klachten, detox van zware metalen, cardiovasculaire klachten...

PROCAINE / BICARBONATE INFUSION

Procaïne activeert de mitochondria en verhoogt hierdoor de APT productie, wat resulteert in meer energie! Het vermindert ook de sluimerende inflammatie in het lichaam en heeft een neuro therapeutisch effect.

De combinatie Procaïne/Bicarbonate neutraliseert verzuring, vermindert pijnklachten en verhoogt het algemeen welbevinden aantoonbaar en over langere termijn.

bottom of page