top of page

Photo by Nik MacMillan on Unsplash

Hyperbare Zuurstof Therapie mHBOT

Mensen hebben zuurstof nodig om te overleven. Terwijl voedsel en water ook van vitaal belang zijn, kunnen we slechte een paar minuten leven zonder zuurstof. Jammer genoeg bevat de atmosfeer rond onze planeet momenteel veel minder zuurstof dan het ooit deed. Experts schatten dat in de prehistorische tijd, de Aarde atmosfeer zo’n 30-35 % zuurstof bevatte. Vandaag  is de concentratie wereldwijd eerder 20%. In vervuilde gebieden, zoals de steeds groeiende wereldsteden, kan de zuurstofconcentratie maar 15 % zijn.  Ervan uit gaande dat het niet mogelijk is in leven te blijven bij een zuurstof niveau lager dan 7 percent, begrijp je meteen dat de huidige lage zuurstofconcentraties alles behalve ondersteunend zijn voor onze gezondheid.

Lees meer...........

  • Verbeterd circulatie

  • Ontstekingsremmend

  • Snelle herstel blessures

  • Ontgiftend

Meer info mHBOT
HBOT en sport

Meer over

mHBOT

Hoe zal ik me voelen tijdens en na de behandeling?

Over het algemeen is hyperbare zuurstoftherapie een ontspannende ervaring - in feite vallen de meeste mensen in slaap. Je lichaam zal ontgiften en dit is normaal. Sommige mensen kunnen echter na de behandeling lichte symptomen ervaren die verband houden met ontgifting.

Hoe voelt het in de kamer?

Je voelt misschien een verandering van druk in je oren, vergelijkbaar met het gevoel van afdalen in een vliegtuig of diep in een zwembad duiken. Tijdens de behandeling kunt u zich enigszins warm voelen terwijl de kamer onder druk staat, comfortabel is wanneer de kamer onder druk staat en enigszins afkoelt wanneer deze drukloos wordt. Je hartslag en bloeddruk nemen af ​​naarmate de druk stijgt en je kunt ontspannen.

Is milde hyperbare therapie veilig?

Ja, het is veilig voor elk lichaam - van zeer jong tot ouderen. Er zijn geen bijwerkingen gemeld voor milde hyperbare therapie.

Zijn er bijwerkingen?

Helemaal niet, het is helemaal comfortabel en veilig. Milde hyperbare zuurstoftherapie heeft vele genezende en therapeutische voordelen. De kamer kan worden gebruikt zonder het gevaar van zuurstofvergiftiging. En omdat het volkomen veilig is, kan het worden gecombineerd met de meeste andere therapieën zonder de bijwerkingen van sommige behandelingen.

Hoe lang duurt een sessie?

Sessies duren meestal een uur, maar je kunt de kamer veel langer gebruiken zonder nadelige effecten. Na elke sessie kunt u gewoon doorgaan met uw dag - er zijn geen beperkingen.

Wat moet ik dragen?

Tijdens de behandeling zul je volledig gekleed zijn en het is belangrijk dat je ontspant, dus draag iets los en comfortabel.

Zal ik me beperkt voelen in de kamer?

Helemaal niet. Onze ultramoderne kamers zijn ruim en comfortabel en bieden helende zuurstoftherapie in de meest comfortabele omgeving die mogelijk is. Het verhoogde zuurstofniveau bevordert een diep gevoel van ontspanning. Eén uur in deze zuurstofrijke omgeving staat gelijk aan vier uur slaap van goede kwaliteit.

Wat kan ik in de kamer gebruiken?

Terwijl je in de kamer bent, kun je naar je favoriete muziek luisteren, mediteren, een boek lezen, je mobiele telefoon of laptop gebruiken of gewoon ontspannen ... en de voordelen inademen.

 

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Het is moeilijk om te weten hoeveel sessies nodig zijn om een ​​blessure te genezen of om een ​​ziekte te behandelen, omdat dit kan afhangen van de ernst van de verwonding of de tijd dat een chronische ziekte aanwezig was. Dagelijkse sessies zullen het lichaam in staat stellen om een ​​drievoudige toename van de snelheid van genezing te verkrijgen. 

Na de behandeling worden af ​​en toe een zuurstoftherapiebehandeling aanbevolen om ervoor te zorgen dat de zuurstofniveaus optimaal blijven.

Anti Aging

bottom of page