top of page

Photo by Louis Hansel on Unsplash

LSA Test

Door de moderne voedingstechnologieën en alle voedingsmiddelen welke ons ter beschikking staan kan het moeilijk zijn de juiste keuze te maken.

 

Vaak ontstaan allergieën of ander ongezonde reacties doordat we een verkeerd voedingsmiddelen patroon hebben. Een juist dieet is soms moeilijk te vinden.

De meeste mensen gebruiken een 'try-it-and-see'-benadering, wat een kostbaar en tijdrovend proces kan zijn. Maar er is een veel betere manier om te kiezen uit de vele opties die voor u beschikbaar zijn.

Het scannen van het lichaam op samenhang van bacteriële en virale infecties en het functioneren van bepaalde organen is een belangrijk onderdeel van ZYTO-technologie.

Lees meer

  • Uitgebreide meeting

  • Duidelijk beeld van algehele gezondheid

  • Pijnloos

  • Directe uitslag

Door een ZYTO biocommunicatiescan of bioscan te krijgen, zijn wij in staat een overgevoeligheid van het lichaam eenvoudig te testen.

Op deze manier kunnen we blokkades in het lichaam opsporen en de functie van de diverse organen in beeld brengen.

Het geeft tevens de mogelijkheid om de belasting op uw lichaam van bepaalde voedingsmiddelen en producten in beeld te brengen, waardoor het giswerk en de subjectiviteit van het kiezen van supplementen en andere persoonlijke producten worden geëlimineerd.

LSA meer

Bioscan-opties

Wij kunnen u naar behoefte scannen op zo weinig of zoveel van deze items op basis van uw behoeften en specifieke doelen. Over het algemeen bestaat een bioscan uit het scannen naar item-verstoorders en vervolgens scannen van virtuele zogenaamde “balancers” om de beste producten te bepalen welke voor u persoonlijk het beste zijn.

 

Persoonlijke informatie = betere beslissingen

Naast het bepalen van de coherentie van uw lichaam met producten waarnaar wordt gescand, kan een ZYTO bioscan een schat aan aanvullende informatie over het lichaam bieden. ZYTO-rapporten kunnen correlaties, patronen en trends in de stressor of virtuele items waarvoor u gescand heeft, onthullen.

Deze informatie kan gebruikt worden om betere vragen te stellen en aanvullende belangrijke informatie te onthullen waardoor we beter in staat zijn u te helpen de obstakels te verwijderen die u beletten een optimaal welzijn te bereiken.

Wij maken gebruik van enige FDA-goedgekeurde galvanische huidreactie-apparaat
De ZYTO Hand Cradle is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling op het gebied van galvanische huidreactietechnologie.

 

Het is ook momenteel het enige apparaat op de markt dat is goedgekeurd door de FDA (510k klasse II medisch hulpmiddel).

Lyme

bottom of page